Team Work

Benut de volle potentie van het team en presteer constant met zijn allen op hoog niveau.

Onderdeel zijn van een team dat op hoog niveau presteert en moeiteloos samenwerkt is een geweldige ervaring. Sportteams werken dagelijks hard om dit te bereiken. Ook in het bedrijfsleven biedt het toepassen van de verschillende technieken om een team te vormen vele voordelen. Vaak wordt alleen gekeken naar het individu en wordt de bredere context overgeslagen. RFB Training biedt de juiste begeleiding voor zowel sportteams als commerciële teams om de samenwerking te optimaliseren.

De uitdagingen van het team worden geïnventariseerd. Vervolgens wordt met behulp van Masterclasses & Workshops gewerkt aan het verbeteren van de competenties van het team als geheel. Om dit te bereiken worden technieken en protocollen uit de sportpsychologie ingezet. De Masterclasses & Workshops worden per casus specifiek ingericht. Zodoende kan dit traject ingezet worden in het bedrijfsleven en gebruikt worden voor sportteams.

Team Work van RFB Training kan in het bedrijfsleven gebruikt worden om Sales Teams beter te laten presteren, samenwerking in een team te verbeteren of juist de samenwerking tussen teams. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele opties. Het specialisme van RFB Team Work is de organisatie te bekijken en de uitdagingen te inventariseren, om vervolgens daarop in te gaan met specifiek ontwikkelde trainingen.

Kom in de flow met jouw team, presteer op hoog niveau en boek resultaat. Neem nu contact op en start jullie eigen traject