Sport begeleiding

Als je optimaal wilt presteren is een goede fysieke conditie belangrijk. Daarom biedt RFB Training sport begeleiding aan die helpt bij het verkrijgen van de gewenste fysieke fitheid. Er kan getraind worden op individuele basis, als sportteam of met collega’s.

RFB Personal Training

Train effectiever, boek fysieke & mentale progressie en vergroot je kennis over bewegen en gezondheid. Personal Training is op jouw doelen en wensen ingericht. Je krijgt de beste begeleiding en boekt resultaat. Tijdens Personal Training trainen wij buiten en worden alle verschillende factoren van fysieke fitheid aangepakt. De trainingen zijn energiek, afwisselend en motiverend. Lees de testimonials voor eerdere ervaringen van cliƫnten.

 

RFB SportBegeleiding

Sport Begeleiding biedt persoonlijke trainingsschema’s die ondersteunen richting een optimale prestatie. RFB Sport Begeleiding kan ingezet worden voor diverse disciplines, zoals hardlopen, wielrennen of triatlon. Op basis van informatie vanuit een intake gesprek worden persoonlijke trainingsschema’s gemaakt. Schema’s voor krachttraining kunnen tevens geleverd worden, opzichzelfstaand of aanvullend aan een andere discipline.

 

 

RFB In Company Trainingen

Samen met je collega’s sporten in de buitenlucht. Hardlooptraining, Bootcamp of Boksworkout om de dag af te sluiten en gezond bezig te zijn.

Na een dag hard werken is het belangrijk even te ontspannen en het hoofd leeg te maken.Dit is zeer goed te combineren met een workout. Door dit meteen na werk te doen is er vervolgens alle ruimte om van de avond te genieten. Door samen met collega’s te sporten versterkt de onderlinge band, hetgeen samenwerken ten goede komt. RFB In Company Trainingen ondersteunen zo op verschillende manieren bij optimaal presteren.

 

Neem contact op om de diverse mogelijkheden te bespreken.